Bakat och pysslat

Låg och myste lite i morse innan vi gick upp för dagen. Får passa på när båda är lediga och allt.

Fixade frukost och kollade på Disneydags på Barnkanalen. Efter frukosten så riggade vi upp kameran och sånt för att kunna filma sen när vi ville. Sen när det var klart satte sig Tobias ned och spelade och jag stod i köket och gjorde de sista köttbullarna. Jag myste då det var snö ute, jag hade tända ljus och lyssnade på julmusik. När köttbullarna var klara och Tobias hade spelat färdigt så kollade vi på Star Wars Rebels och chillade.

Sen vart vi hungriga och gick ner till pizzerian och köpte hem pizza. Kollade på V för Vendetta och den var bra. Sen kände jag mig så otroligt trött så jag tog en powernap och när jag kände mig pigg igen blev det mer film och lite godis. Men det intressanta är att jag orkar knappt äta något godis (vilket är bra). Andra filmen vi såg var Star Wars the Force Awakens i 3D. Rätt fränt att se den hemma i 3D och nu kom både ljudet och 3D till sin rätt när vi har fått ny tvmöbel och allt.

Hoppas ni har haft en lika mysig dag som jag har haft. Är nu rätt så trött och funderar på sängen snart. I övrigt idag så har jag planerat lite på bröllopet och funderat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0