Hihi, fick ett paket idag

En dag som börjar med kaos. På jobbet rullade det på med lite av varje och snön yrde omkring på utsidan. Under lunchen så stod jag och gjorde burgare och det var kul som omväxling. Sen blev det lite grill, lite kassa och lite städ. En okej dag på jobbet där tiden gick fort.

Efter jobbet tog jag bussen in till city där jag mötte upp min älskling. Vi gick och käkade mat och sen fönstershoppade vi. Fördrev tiden bra innan bion började. Det var en förhandsvisning på Flykten till framtiden. Sen berättade Tobias att vårt efterlängtade paket hade kommit, inbjudningskorten till vårt bröllop. Hihi, pirrar till bara jag ser korten. 😍

När bion var slut så tog vi bussen hemåt men var då först och hämtade ut paketet. Väl hemma så packar upp paketet och kollar och det såg perfekt ut, bäddar rent i sängen och nu sitter jag i soffan nyduschad och ser på tv. Min fina älskling står och diskar.

Känns så mysigt nu när snön har kommit, planeringen för jul och bröllop rullar på som den ska. Känner mig så otroligt lycklig och glad just nu. Visst finns det mörka moln på min himmel men jag vet att de kommer och försvinna så småningom. Hoppas ni har haft en lika fin dag som jag. Jag blir verkligen gladare av snön och känner mig piggare.


Kommentarer
Postat av: Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Kul att inbjudningskorten har kommit :)

Svar: Ja, nu börjar det kännas mer på riktigt också 😄
Anna

2016-11-09 @ 15:40:35
URL: http://evahle.se
Postat av: Anonym

Kommer du visa korten?

Svar: Nej, jag kommer inte publicera några bilder på de saker vi införskaffar till bröllopet då jag inte vill visa för gästerna allt för tidigt. Och en del saker ska ju Tobias inte heller se.
Anna

2016-11-09 @ 18:12:32
Postat av: Josefina

Åh vad spännande med inbjudningskorten! Jag fick nyligen hem inbjudningskorten till lillans dop så jag förstår känslan! Längtar efter att få se bilder och allt från bröllopet! Tror det kommer bli superfint 😍😍

Svar: Det känns så superhärligt att se dem. Och jag längtar efter att få visa allt för er också. Men jag har samma känsla som jag hade för Londonresan. Genom att vi började planera så tidigt så känns det som en evighet dit och att allt är ett enda påhitt i min egen hjärna. Ungefär som att allt är på lek, men veckan innan London så var allt så verkligt och jag var supernervös verkligen.
Anna

2016-11-10 @ 12:42:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0