Sjuk och ett härlig vinterlandskap

Usch, då har jag blivit sjuk. Ligger nu hemma i soffan och kurerar mig med tv-serier och myser till att snön finns där ute.

Det började igår, jag kände hur tröttheten började. Men jag kämpade på och hade kul i vilket fall. La mig på sängen sen efter jobbet och vilade lite och sen kom Tobias och gjorde mig sällskap. Vi kollade på tv, men jag hade verkligen ingen ork att se på någon film eller så utan det blev lite slötittande bara. När klockan var runt 21 kände jag hur mycket sämre jag hade blivit så jag sjukanmälde mig för idag.

Idag vaknade jag först runt 5 av en jobbig dröm och att jag behövde på toa. Sen vaknade jag när Tobias väckte mig när han sa hej då. Gick upp, fixade frukost och kollade på tv. Lyckades somna om på soffan sen ett par timmar och nu kollar jag på Hem till gården. Jag skulle ha varit iväg och fixat med min fina klänning men kände att det inte passade sig när jag är sjuk nu. Som tur är så är det lång tid kvar så det är ingen stress.

För övrigt myser jag när jag ser snön där ute och det känns så härligt. Tidigare i veckan tog jag fram elljusstakarna och kollade så de funkar och nu står de och väntar på att bli utplacerade. 😊 Jag känner att jag ligger bra till i planeringen för jul. Men jag har ju hjälp nu också. Nåja hoppas ni har det bra. Jag ska kurera mig och hoppas att detta går över fort.


Kommentarer
Postat av: Josefina

Men åh vilken otur du har med sjukdomar hela tiden! Hoppas du kurerar dig fort och att du blir lite extra ompyssland av Tobias. Han verkar vara en snäll och omtänksam kille så han tar säkert väl hand om dig både vid vanligtvis och vid sjukdom! Kryakram från mig :)

Svar: Jag vet, men det beror dock på all stress skulle jag gissa på. Han är jättemysig och han pysslar om mig och lite extra nu när jag är krasslig. Tackar 😊💜💜💜
Anna

2016-11-10 @ 12:40:38
Postat av: Anonym

Krya på dig

Svar: Tackar 😊
Anna

2016-11-10 @ 14:22:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0