1 Oktober

Ja, då var det redan första oktober, vad tiden går fort.

Igår var vi ute på dubbeldejt med Bella och Stefan. Vi var på Napoli och åt god mat, mycket trevligt ställe men blev väldigt varmt. Det var också mysigt och sitta där tillsammans med goda vänner och äta, prata och umgås. 😊 Jag åt en väldigt god pizza som heter Italiano och drack en cider till det, valde bearnaisesås till pizzan också. Kan ju inte äta pizza utan sås. 😛

Efter maten så skildes vi åt och jag och Tobias gick till biografen och såg på Tim Burtons senaste film. Den var verkligen bra och jag kommer tipsa om den så snart jag kan. Jag köpte lite godis till filmen men orkade inte äta något då jag var proppmätt efter pizzan. När vi kom hem så blev det att göra sig i ordning för natten och lägga sig.

Idag klev jag upp sent och började jobba vid 10. Det hände inget speciellt på jobbet så vi städade och pysslade en del. En del av oss fick gå hem tidigare då vi inte sålde något för den bemanningen.

Nu ska jag se på tv med Tobias och slappa. Hoppas ni har haft en bra helg såhär långt. 😊 Det har jag även om jag är trött som tusan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0