God kväll

Ännu en aktiv dag. Hade tänkt och vila men det kom lite oförutsedda grejer emellan. Jag har ju bytt p-piller och de var inte bra för mig så jag fick en akuttid till barnmorskan. Sen så är lånetiden slut på symaskinsprojektet så jag lämnade den tillbaka till butiken. När jag hade gjort de ärendena så satte jag mig på ett café och chillade och planerade lite.

Sen gick jag och mötte Tobias. Vi gick bort till Hanna Larssons bageri på Herrhagen och kollade inför bröllopstårtan och sen när vi hade fått den informationen vi behövde så gick vi till Smycka och kollade lite på ringar. När det var klart så kollade vi på ett bageri till fast nere i Viken istället.

Åkte sen ner till Bergvik för att storhandla och jag har ju nu börjat planera inför jul. Så vi köpte litenjulgodis som ska gömmas. Och ja det håller sig tills dess. Hur gör butikerna med sitt lager annars? De har ju inte ett lager som har datum som går ut i morgon så att säga. :P

När vi kom hem så hade vi ett efterlängtat paket i brevlådan och sen blev det mat. Nu sitter vi och tittar på barncanergalan. Hoppad ni har haft en fin dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0