God morgon

Vilken dag det var igår, när vi kom hem så var klockan ca 23:30 och jag var helt slut så jag orkade inte skriva.

Som ni såg så började dagen mysigt med mysfrukost och melodikrysset. Sen lite chill i soffan och där efter var det dax att göra sig i ordning. Vi åkte ner till stan och gick därifrån till bowlinghallen. Matchen var spännande, rolig och mycket intressant. Eftersom Tobias var skadad i benet så var det extra nervöst men de vann med 14-5. Vi firade med middag på Vedugnen och jag åt något supergott!!! Det var vedugnstoast med oxfilé, smörstekta kantareller, soltorkad tomat och bearnaisesås. Åh herrejösses vad gott det var!!!!

Sen gick vi bort till bilen så Tobias fick länna sina matchkläder där. Köpte därefter lite gott till bion och gick till biografen. Filmen vi såg var Inferno med Tom Hanks. Den var bra men jag kunde inte koncentrera mig då huvudvärken satte fart och jag började mår riktigt dåligt en sväng. Men det blev bättre efter en stund så jag kunde se färdigt filmen. Jag får se den en gång till men det jag såg så var filmen bra. Men inte kanonbra utan samma som de andra.

Nu är det en ny dag och vi åt frukost framför tv:n i vardagsrummet idag. Chillar just nu till youtube och sen ska vi börja städa sovrummet, lägga på de nya mattorna och hänga upp lite tavlor, även byta gardiner. Vi kommer hänga upp julgardiner redan då jag brukar göra det i samband när jag städar. Det underlättar en hel del och det är inga tomtar på dem eller så heller som tur är. Hoppas ni får en fin dag allesammans. 😊


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0