Huvudvärksmysteriet löst

Huj, idag var jag uppe tidigt och grejade gick upp redan klockan 5:30 trots att jag var ledig och allt. Men jag åkte till Grums tidigt i morse och lämnade bilen på verkstan för att byta ut den yttre styrleden. När jag hade lämnat bilen så blev jag upphämtad av pappa, mamma och Evah. De körde hem mig hit till Karlstad och kom upp på lite fika. Trevligt att ha de på besök här en stund.

När de hade åkte så tog jag bussen ner till city och åt mat där. Jag var jättehungrig och skulle sen till optikern för att göra en synundersökning. Jag har ju haft en sjuhiskelig huvudvärk nu till och från ca 2 månader. Trodde först att det berodde på de nya p-pillren och ja till en viss del säkert. Det blev typ lite bättre men problemet fanns ändå kvar. Det visade sig vara att synen har blivit betydligt sämre. Hela två styrkor sämre så det är alltså dax för nya glasögon. Fick prova ut nya bågar och jag kommer få hämta dem om två veckor.

Åkte sen direkt hem och bytte om och la nig för att vila. Skulle se hem till gården men somnade istället. När Tobias kom hem så stack han ut och sprang men det gick inte så bra. Han måste ha sträckt någon muskel eller något liknande. Nu på kvällen kollade vi på film och slappat. Just nu i skrivande stund så ligger jag redan i sängen och Tobias tittar på någon tv-serie. En dag med jobbiga besked men ändå skönt att kunna bli av med huvudvärken. Glasögonen på bilden är dock inte de jag har bestämt. Det är ett annat par jag provade.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fint med glasögon på dig du passar:)

Svar: Tackar så mycket :)
Anna

2016-10-11 @ 19:24:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0