Jag har ljugit för mig själv

Då har jag hämtat mina nya glasögon.

I morse var jag seg och trött. Svag huvudvärk och sliten. Det beror på bla att synen har blivit så mycket sämre. Jag har nog vetat det ett tag men kommit med ursäkter till mig själv hela tiden. Som att det är mycket och göra på jobbet (och ja det är det) eller att det är mycket stress annars (nej, inte så mycket stress privat längre). Man har alltid ursäkter för något. Jag har med andra ord ljugit för mig själv.Men nu har jag insett sanningen och ska nu vänja mig med de nya glasögonen. Bågarna är lila och fina. 😊

På jobbet rullade det på med morgonsysslor och leverans. Fått mig många skratt då chefen och min kollega var på bushumör idag. Sen drog lunchruschen igång och då hände det grejer. När den var över så fick jag gå hem. Tog första bästa buss ner till city, hämtade de nya glasögonen och sen mötte jag upp Tobias. Vi köpte Carolas present och sen köpte vi gott inför helgen.

Nu är vi hemma igen, jag har duschat, Tobias står i detta nu och diskar och jag vilar i soffan till tv:n och de nya glasögonen. Sen får vi se vad vi gör. Kanske någon film, kanske jag läser och han spelar ja vi får se helt enkelt.

Hoppas ni har haft en bra dag, min har varit bra. Ha nu en fin kväll allesammans.


Kommentarer
Postat av: Carola Adolfsson

Snygga glasögon. <3 :-) Nyfiken jag blir på presenten. <3 :-) <3 Kramar.

Svar: Tackar 😊 Hihi, tror jag det. 😊
Anna

2016-10-20 @ 17:15:34
Postat av: Josefina

Härligt! Hoppas att det blir bättre med huvudvärken för dig nu :) Och snygga bågar! Du passade jättebra i dem :)

Svar: Ja, men det gör ont lite då och då men det kan vara orsaker. Tackar 😊
Anna

2016-10-21 @ 00:00:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0