Swish

Detta med swish. Jag använder inte det för jag anser inte att jag behöver.

Något som jag har tänkt på ett tag är att man inte ska anta att alla använder swish, Facebook eller vad det nu än kan vara. Fråga personen du ska ha kontakt med hur den gör. En kompis till mig berättade att han skulle sälja en möbel för en billig peng. Han fick en köpare som antog att säljaren hade swish. Felet som säljaren gjorde dock var att inte skriva ut i annonsen att det är kontant betalning som gäller. Men det är också upp till köparen.

Jag har även fått hört historier om gäster på olika restaurangkedjor som vill swisha istället för att använda kort. Nu finns det vissa butiker och företag som använder swish men du ska inte anta att alla gör det. Vad är det som säger att bara för att du använder swish, Facebook eller vad det än kan vara så använder alla andra det också? Det finns faktiskt de som inte använder något av det och de är nöjda med det.

Det jag vill säga är att ta inte för givet att alla är som du själv. Det finns de som skiljer sig från mängden. Jag är en av dem som inte använder swish men dock flitig användare av Facebook. Däremot så antar jag inte att alla har Facebook utan frågar den jag vill kontakta på Facebook i så fall. Det finns faktiskt andra alternativ än swish, Facebook eller vad det än kan vara.


Kommentarer
Postat av: Josefina

Håller med! Säljer man något så tycker jag att det är upp till köparen att fråga hur man vill ta emot betalningen tycker jag 😊

Svar: Precis. Men jag som säljare får väl då börja med att skriva i beskrivningen att det är kontanter som gäller. 😊
Anna

2016-11-02 @ 18:00:53
Postat av: Anonym

Många som frågat mig om jag har swish..eller typ "du kan swisha över Pengarna.." precis som.du skriver..antar att jag har det..men nej jag vill inte...är en tjänst som. Kommer att kosta pengar snart säkerligen...sen är det kanske jättebra men jag är inte övertygad...
Ha en go kväll

Svar: Okej. Visst är det störande? Nej, jag kommer inte skaffa swish om jag inte måste.
Anna

2016-11-02 @ 18:12:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0