Vilken helg!

Vilken helg det har varit. Först på fredagen så jobbade jag öppning från 7:45 till 15:00. Stod i kassan och hade kul. Sålde en del och träffade många trevliga människor. Jag gillar verkligen att stå i kassan, man får möta så många härliga människor. När arbetsdagen var slut så gick jag bort till bilen, körde den till verkstan och diskuterade med dem. Åkte sen hem och åt mat och bytte om. Tog sen bussen ner till city där jag var och fixade lite saker på stan innan biofilmen. Filmen vi såg var Doctor Strange och fasiken vilken grym film! Den var kanonbra! Kom hem rätt tidigt på kvällen ändå, var väl runt 20:30 någonstans. Tyvärr kom ångesten och förstörde kvällen.

Igår morse började jag tidigt igen och slet hårt på jobbet hela dagen. Jag var lite över allt och fixade och när arbetsdagen var klar så gick jag till bussen och mötte Tobias. Åt gratis mat nere på Burger King i city då företaget hade skickat ut kuponger till alla anställda. Sen så gick vi ner till hemmakväll och köpte lite gott och när vi sen kommer till bibliotekshuset där Arenan ligger så var det inte öppet än. Vi gick till vårdcentralen intill och satte oss i värmen där. Filmerna vi såg på Arenan var klassikerna Alien och Aliens. Jag var rätt trött under första filmen och tog en powernap men sen kunde jag hålla mig vaken. Var också 30 minuters paus mellan filmerna. Under andra filmen började jag frysa som tusan så Tobias tog sin jacka och la på mig som ett täcke på benen. Kom hem sent i natt och grejer.

Vaknade idag och kroppen fattade inte att det har gått över till vintertid. Klockan var ju 7:30 när jag vaknade. När man sen fattade att det har gått över till vintertid så låg vi kvar och myste och kollade på tv. Sen kände vi att det var dax att gå upp. Tobias åkte iväg innan mig och var till Skivmässan med sin pappa. När jag kom till jobbet så rullade det på. Men vi var så många idag så jag var lite över allt. Fixade med saker som de andra inte hade hunnit med. När jag kom hem så blev det en dusch, film och mys med min älskling. Nu är vi trötta och ska sova. Hoppas ni har haft en fin helg.


Kommentarer
Postat av: Josefina

Älskar verkligen din HP tröja! Önskar jag hade en egen!!
Låter som du fick en bra helg :) Synd med ångesten bara :( vi får hoppas den håller sig borta framöver!

Svar: Jag med 😊 Den är köpt i London, när jag såg den så blev jag kär direkt! 😍 Ja, ångesten lättade lite men finns kvar lite.
Anna

2016-10-31 @ 18:47:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0