Red Hot Chilipeppers

Ja, i helgen har vi varit till Stockholm och jag trodde aldrig att jag skulle kunna följa med. Men vi ordnade med det i sista minuten. Det var så att när Tobias fixade biljetterna till sig och sin pappa så vart det så mycket att tänka med bilen, den nya kameran och Londonresan. Biljetterna släpptes i maj och som sagt så hade jag så mycket att tänka på. Men veckan innan konserten så kände jag en stor ånger om att jag inte hade sagt till om att jag ville med. Jag älskar ju bandet och hur kan man missa dem? Så jag pratade med Tobias som ordnade allt åt mig. Han och hans pappa fixade så jag kunde bli med. Okej, vi delade hotellrum alla 3 men det spelade ingen roll.
 
Vi kom iväg då på lördag morgon med morgontåget från Karlstad och jag bokade ju tåget så sent så jag kunde inte sitta tillsammans med dem. Men det gjorde inget då jag var nöjd med att få komma iväg. När vi kom fram till Stockholm så gick vi till hotellet, checkade in och fiaxade med allt sånt. Sen gick vi ut på stan, letade mat och sen blev det shopping. Vi var till Bågar och Pilar så jag fick köpa sista delen till de nya pilarna. Sen till Sci-fi bokhandeln där jag handlade lite böcker. Gick förbi en skivbutik som Nikke ville in i så vi gick in där och sen ner till hotellet för lite vila. Eftersom jag hade gått upp 4.30 på morgonen så var jag rätt trött så jag sov en stund så jag skulle orka med konserten sen.
 
Tog och åkte iväg till Tele 2 Arena där konserten skulle hållas och jag köpte en t-shrit med deras logga på. Så sjukt snygg tröja tycker jag. Konserten var helgrym och jag har redan skrivit om den då jag inte kunde låta bli. Var så sjukt taggad av konserten så jag var tvungen att dela med mig direkt. :P Det var ca 14 000 personer där som såg konserten och den var sjukt bra! När vi skulle åka hem så var det trångt som attans och man var tvungen att hålla i varandra så man inte tappade bort varandra. Men vi kom ner till city igen och då gick vi till MAX som ligger intill hotellet eftersom jag var lite hungrig. Lite nattamat är inte fel när man är ute såhär. :P Men det var världens längsta kö. En tjej som hade beställt Mozarellasticks gav sin turlapp till mig. Vi båda hade beställt via Expressbeställningen och hon kunde inte vänta på sin mat så hon gav bort den till mig. De var goda om man doppade dem i beasåsen. :) Och man tackar inte nej till gratis mat. :D
 
På söndagen var jag rätt seg. Vi klev upp runt 8 som vanligt och duschade och fixade. Ner för att äta god frukost och sen upp och packa ordning allt. När det var färdigt så checkade vi ut och gick till centralen och låste in våra väskor som vi inte ville släpa på. Åkte därefter ut till Mall Of Scandinavia och visade Nikke hur det såg ut där. När vi kommer dit så får vi veta att det ska vara en gratis visning av Friends Arena, så vi går först runt i köpcentrumet och sen när klockan närmar sig för visningen så går vi dit för att delta på den.
Oj, jisses! Vilken arena!! Så maffig, så genomtänkt och spännande att se. Jag kan till och med tänka mig att åka dit för att se fotboll trots att jag inte gillar fotboll. Men just för att se arenan leva som den ska göra. Jag blev sjukt imponerad och det var så spännande att se allt. Det blev en del bilder tagna där och de kommer upp lite senare. Efter visningen så fick jag ont i huvudet så jag sa att jag behövde äta. Vi åt på restaurangen Basilica där jag och Tobias åt en gång tidigare. Jag valde igen plankstek och cider till maten. 
 
Gick runt sen efter maten och jag var in på BikBok och hittade en tröja som jag har kollat på här i Karlstad men den fanns inte i svart här. Så jag passade på att köpa den. Var även in på Lindt och köpte choklad då jag älskar den chokladen. Sen var det dax för att åka ner till centalen och invänta tåget hem till Karlstad.
 
 

Kommentarer
Postat av: Mathias

härligt utflykt till stor stan då alltså :) gulligt han fixade det åt dig ändå att du kunde följa med ^^ :)

Svar: Ja, det var härligt 😊 Hehe, han var tvungen att fixa det. 😜 Och vi hade tur som kunde då det var i sista minuten.
Anna

2016-09-12 @ 19:08:50
URL: http://nouw.com/aspergers

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0