Bröllopsbestyr

Hej på er! Vilken dag det har varit. Det är nu först som jag kan sätta mig och ta det lugnt. Började morgonen med att väga mig och vågen stod på 62,1. Jag hoppar verkligen upp och ned just nu i vikten. Sen fixade jag frukost som bestod av kesoröra och skinka. Efter frukosten så plockade jag rätt i arbetsrummet då Gengåvan kommer i morgon och hämtar en möbel. Så jag jag var tvungen att fixa där. Satt sen och fixade med videon där jag berättar om vad jag köpte i Göteborg. 

När klockan var ca 11:00 så hade jag möte med floristen. Jag har nu bestämt mig för att Kalenius ska få uppdraget att fixa alla blommor till bröllopet. Åkte sen ner till jobbet och tog en enklare lunch, en burgare och en liten dricka. Då jag visste att middagen skulle bli väldigt sen idag. Väl hemma igen och vänta in Tobias så satt jag och ordnade med mailen. Den behövdes verkligen städas och göras i ordning. När Tobias kom hem så åkte vi ut till kyrkan för att ha möte med prästen. Det var ett givande möte och jag känner mig sjukt nöjd. När vi var klara med det så åkte vi hemåt till Karlstad igen men in till city. Där gick vi till smyckesbutiken och diskuterade ringarna igen. Idén som vi kom fram till sist gick inte att genomföra kom det fram till så vi kollade på en ny idé. En idé som känns bättre än den första. ☺️ Sen visade jag Tobias vad jag skulle vilja ha i present. Det är ett par örhängen och ett halsband. Efter alla smycken så gick vi till Hifi klubben och kollade på en portabel högtalare som vi kan ha i olika sammanhang. Hittade en som vi ville ha båda två. Tobias var där förra veckan och kollade och hittade något. Nu visade de en som är ännu bättre så vi beställde den idag. 

Nu har vi ätit middag vilket blev tråkiga rester. Jag har svarat på ett fan mail, mitt första faktiskt. Tobias pysslar vid datorn och jag chillar i soffan. Mitt i allt oväder så har min dag varit lycklig. Lite trött och frusen men annars underbart. 😍 


Kommentarer
Postat av: Therese

Hej ! Vill bara tipsa om att kolla med Katarinas smycken i duvan huset om du Vill ha nån speciell ring , hon tillverkar ringar själv allt efter önskemål . Det gjorde hon år oss . Det dom andra sa nej till kunde hon fixa till bra pris !

Svar: Okej, ja jag känner till henne. Men vi har hittat det vi vill ha nu. :)
Anna Hansen

2017-04-25 @ 06:17:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0