God morgon

Vad jag har sovit gott i natt. Dock drömt en massa jobbiga drömmar men utöver det så har jag sovit gott.Tobias sover ännu då han börjar sent idag. Just nu lyser solen och det är 0 gradig temperatur. Hoppas att våren kommer på riktigt snart så vi inte behöver få mer snö. Jag önskar att snön kunde ha kommit när den skulle komma. Men som alla vet kan vi inte styra över vädret. Ska snart ta frukost och det blir kesoröra med skinka, gott och mättande. :)
 
Idag blir det jobb och jag börjar klockan 9 idag och jobbar till 17.00. Efter jobbet så ska jag åka till Grums och träna med Evah igen. Får se hur det går är ju lite sliten efter träningen igår och så har jag ont i ena smalbenet då jag har slagit i det. Hoppas att kunna ta lite bilder också. :) Vad  ska ni göra idag? Jobb? Skola? Lediga? Sjuka? Berätta gärna hur er dag kan se ut. :)
 
Jag tänkte sen fram på att jag ska göra en video där jag berättar om vad jag tycker om de hudvårdsprodukter jag köpte av Mary Kay. Vad tror ni om det? Är det något ni skulle vilja se?  
 
Nåväl, ha nu en fin dag allesammans och ta hand om varandra. <3
 
 

Kommentarer
Postat av: Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Ska bli kul att träna lite till men vi tar det lugnt :)

Svar: Ja, det är kul att träna. Hoppas att det går lika bra den här veckan då jag skadade foten lite en dag här. :) Men det gör inte särskilt ont, kan kännas av någon gång om jag gör en rörelse som inte är bra.
Anna Hansen

2017-04-26 @ 15:05:51
URL: http://evahle.se
Postat av: Anonym

hej anna
Idag jobbade jag i grums med din söta syster :) sofie, där var jag inne i pysselrummet och pysslade med massor. Nu har jag kommit hem och ska städa och tvätta. kram Maria Seterlund

Svar: Hejsan :) Härligt :) Skönt att få fixat hemma. :)
Anna Hansen

2017-04-26 @ 15:22:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0