Kläder till mina tärnor

Idag har jag varit ute med mina tärnor och kollat på klänningar till dem. Hittade till alla tre och det känns sjukt bra. 

Jag åkte ner till Bergvik lite tidigare och kollade på några saker till mig. Kollade på en klänning som jag ska ha på ett dop i sommar, ett par skor till en grej i höst och lite annat smått och gott. Köpte klänningen och skorna i alla fall. 

Sen kom min familj och vi tittade då klänningar som sagt, käkade mat och umgicks. Sen kom Tobias ner och vi handlade mat och fikade med familjen. När vi var klara med allt så bar det av hemåt. Tobias packade upp maten och jag provade kläder så han skulle få se. Tittade sen på ett avsnitt av 24 och nu har han cyklat till bowlingträningen. Själv sitter jag här och ser på Hunger Games. 

Tänk att det är 4 månader kvar så är vår stora dag. 😍 Helt ofattbart! Hoppas att ni har haft en bra dag. Min har varit bra men aktiv så jag är jättetrött nu. 


Kommentarer
Postat av: Josefina

Åh vilken mysig dag ni verkar ha haft! Längtar till att få se bilder från bröllopet! Tror ni kommer vara fantastiskt vackra hela sällskapet 😊

Svar: Ja, det har varit helt underbart idag. Tyvärr har jag varit så sjukt trött. Längtar tills jag får dela med mig av allt till er. <3 :)
Anna Hansen

2017-04-04 @ 19:43:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0