Ny träningsform

Hej på er. ☺️ Hoppas att ni har haft en bra dag. Själv har jag haft träningsvärk men mått bra annars. ☺️ 

Jag ställde mig på vågen igår morse och den visade 62,4. Jag har alltså gått upp lite vilket känns jobbigt. Men jag har hittat en ny träningsform och jag provade igår. Det var sjukt kul och jag fick lite hemläxa från tränaren. Jag ska göra armhävningar och vicka på tårna. Sen några andra övningar som jag inte kan nämna här för då avslöjas allt. Jag kommer hålla på med denna träningen till augusti och först efter augusti kommer jag avslöja vad det är. Det kommer komma bilder och film på allt. 

Gjorde nu lite hemmaträning men la till situps och yoga. Så man får lite varierat. Det är så underbart att röra på sig och svettats lite. Dock svårt att göra hemmaträningen för det är ingen som kickasar mig. Jag behöver någon som står med piskan resor typ. 🤣 Längtar tills man kan vara ute och träna. 

Tränar ni något och vad är det? Dela med er av era erfarenheter. 


Kommentarer
Postat av: Josefina

Jag tränar innebandy tre dagar i veckan (eller ja, gjorde! Har inte blivit så mycket av det sen dottern föddes i augusti-16). Tanken är att börja igen till hösten. Är så skönt att träna för man mår så bra och känner sig duktig efteråt! Förutom innebandyträningqrna tillkommer lite löpning/styrka för att hålla kroppen i trim! Ska börja nu i maj när sommarträningen kör igång och längtar!!! Ska bli skönt att få tillbaka sin kropp igen :) Lycka till med din träning!

Svar: Nej, med barn så får man lägga vissa saker åt sidan för en tid. :) Löpning är inte min grej men styrkan försöker jag jobba upp nu så jag kan fortsätta med bågskytten sen. :) Tackar :)
Anna Hansen

2017-04-18 @ 21:37:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0