Tre år...

Bilden till vänster tog vi den 18 juni, strax efter vi blev tillsammans. Jag var så nervös, så nykär, tokkär och befann mig i kärleksnästet. Dock var jag rädd för att ta steget med dig, rädd för att bli sviken, rädd för att bli lämnad, rädd för den känslomässiga karusellen som ingår i en relation. 


Men nu tre år senare sa vi Ja till varandra inför alla. Du var så snygg, stilig och het när du stod där i kyrkan. Jag är lika tokkär, nykär och befinner mig i kärleksnästet än idag. Jag är 100% mer säker idag på att det är dig jag vill tillbringa mitt liv med, det är dig jag vill bilda familj med, det är dig jag vill bli gammal med. 

Du får mig att se stjärnor, du får mitt hjärta att svämma över av kärlek, du är så go och romantisk av dig. Jag njuter av varje sekund med dig för du är så mysig och go. 

Älskar dig min fina älskade man. ❤️


Kommentarer
Postat av: Isabelle

Säger som jag har sagt förut till dig Anna, jag har nog aldrig sett någon man bry sig så mycket om sin tjej lika mycket som Tobias bryr sig om dig! Och ingen är gladare än jag att se hur mycket lyckligare du är nu än innan ni hade träffats! ❤😘

Svar: Ja, han är verkligen speciell. :) Han får mig att känna som att jag är den enda kvinnan i världen. <3 <3
Anna Hansen

2017-08-08 @ 18:14:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0