Vår stora dag del 1

Ja, jag har inte kunnat skriva om vår stora dag än, allt var som en dröm och jag var tvungen att smälta alla tankar och känslor. Men nu idag är det 1 vecka sen som vår stora dag var och jag vill tillbaka. Allt var så himla härligt och undrbart. Börjar med att berätta från början.
 
Fredag 4/8. Vi går upp tidigt för att fixa med olika saker, dock blev inte planen som jag tänkte men det gjorde inget. I alla fall så fixade vi först här hemma och sen åkte vi för att hämta nyckeln till Sockenstugan. Vi fick dock inte tillgång till med med en gång utan först senare på dagen. Åkte hem sen till svärmor där vi fixade med lite olika saker och umgicks lite. När klockan närmade sig 12 så åkte vi och köpte lite lunch och hämtade upp tårtan. Jag var så nervös och det var verkligen svårt att köra tårtan så till festlokaen fick svärmor köra med den i stället och jag fixade med att hämra resten av sakerna som skulle med. Jag hämtade också upp goa grabbar som skulle hjälpa oss. 
Väl framme i lokalen så börjar vi fixa med allt och mitt i allt så ringer min telefon och det var min tränare Josefin, hon ville tala om att hon hade kollat på rummet och planerade inför överraskningen jag hade fixat med till Tobias. Sen kom min goa vän Malin och hjälpte oss, hon gjorde balongvalv och det var så härligt att se henne igen. Allt blev så himla fint och när vi åkte därifrån så tog jag våran bil och åkte till Grums till min familj och Tobias åkte med sin mamma. Jag ville ha som så att vi skulle sova isär den natten, dels för att längta efter varandra lite men även för att jag ville få lite tid med min familj innan stora dagen. Vi åt fruktsallad, glass, grädde och myste på alltanen, det var varmt och skönt den kvällen. Sen satte vi oss och tittade på Allsång på Gränsen och pratade en del, efter det tog jag en dusch och fixade inför nästa dag. Men när jag skulle sova så var det svårt, jag saknade ju min älskling.
 
Lördag 5/8. Dagen D!! Jag har satt klockan på ringning, 5.15 skulle den ringa, jag vaknar lite när jag märker att någon stänger till dörren till det rum jag ligger i. Min tanke är att det är antingen pappa eller min stora syster, dock vet jag inte vad klockan är. Men när klockan ringer så är jag lite seg men sedan så kommer jag upp. Jag fixar och sen är det dax för frukost. Pappa och Carola hjälptes åt i köket och jag fick kokt ägg, macka med kaviar och ett glas oboy. Det var supergott verkligen! :) På mackan hade syrran ristat in ordet FRU. :D Sen blev det hög tid för mig att åka, jag skulle vara inne hos frisören i Karlstad klockan 7.00. Så jag körde iväg, radion på, vägen för mig själv och se hur världen vaknade. Alltså jag älskar verkligen tidiga körningar för de är så vackra och fridfulla. Jag kommer in och allt känns så himla bra och jag är förväntansfull. Vi pratar, hon fixar och frisyren blir klar. Jag känner mig som en prinsessa .
Åker vidre till sminket, känner en svag huvudvärk börjar, jag ignorerar den helt, ska parkera men såklart blir det problem. Där jag tänkte parkera står det en buss och blockerar helt, jag avväger vädret och tänker att det är ju inte så långt att gå. Så jag parkerar på järnvägstationen för sminket är mitt emot med andra ord. Jag betalar biljett och maskinen skriver ut, men det kommer ingen biljett. :/ Något fel på maskien så jag får betala i andra maskinen intill för att få ut en lapp alls. Så jag fick betala 2 gånger och där någonstans började huvudvärken att eskalera. Nåväl, jag har betalat och satt lappen i bilen. Kommer fram till sminket och hon är superhärlig och mjuk på handen. Så huvudvärken försvinner en stund. När jag går där ifrån så känner jag mig så vacker och nervös.
Åker hem med bilen, parkerar den på vår parkering och min syster Evah möter upp mig i sin bil. Vi åker för att fixa med den sista saken, blommorna. Det företaget ligger i närheten av vårt hem så det var ingen lång bit att åka. Sen bar det av till kyrkan där jag skulle byta om. När vi kommer dit så öppnar vi upp över allt, jag har med en macka från frukosten som jag tar och Evah tar en av bananerna. Behövligt med energi och dryck. :) Sen var det dax att byta om och fixa med resten. Huvudvärken blir bara värre och värre, jag tar en tablett och sen så är det bara att vänta på att klockan skulle bli 12.
 
Fortsättning följer....
 
 

Kommentarer
Postat av: Therese

Wow , längtar till och få läsa del 2 😀

Svar: Den kommer inom kort. :)
Anna Hansen

2017-08-12 @ 11:22:35
Postat av: Anonym

Så fint

Svar: Åh tack så mycket. :)
Anna Hansen

2017-08-12 @ 15:38:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0