Vår stora dag del 3

Efter vigseln och fotografering så var det dax för mat, fest och lekar. Eftersom det skulle dröja mellan vigseln och maten ca 1 timme så hade vi kaffe, frukt och lite tilltugg för den som ville ha. Festen hade vi i Sockenstugan som låg intill kyrkan. 
Piotr, vår kock kom med maten som planerat och han fixade i ordning allt. När alla satt till bords så tog han ordet och presenterade menyn och sig själv. Tillsammans med våra hjälpkillar så gjorde de ett superjobb. :) Maten var fantstisk. Vi åt Timjanmarinerad helstekt fläskfilé med ugnsbakade rotfrukter, potatisgratäng och trattkantarellsås. Det fanns vissa allergier och vegetarianer att se till så vi hade lite olika komplement för dessa. :) Maten var hur god som helst och jag njöt verkligen. Efter maten så åkte kocken iväg (han hade gjort sitt på plats) och vi lät Daniel och Johnny och svärmor plocka rätt efter maten. Vi andra socialserade och umgicks, mycket fotande och många kramar blev det.
 
Sen blev det tårta som kom från Hanna Larssons bageri här i Karlstad. Den var god och mycket fin, till det var det kaffe, kakor, te, läsk mm. :) Fanns lite av varje med andra ord. Efter den så var det dax för tal och en frågesport som jag och Tobias hade knåpat ihop. Talen var hur fina som helst och Tobias tal var helt underbart. Jag överraskade med en låt som jag hade sjunigt in på möhippan också, vilket blev en riktigt överraskning för alla där inne. Min mamma bara va, den rösten låter ju som Annas sen förstod hon att det var min röst. :D Till frågsporten så fanns med ett lite pris till vinnaren, de 3 som hade alla rätt var min mamma, svärmor och vår kompis Catharina. Så de fick lotta vem som skulle vinna priset vilket blev Catharina. Det verkade som att frågesporten gick hem och att den var uppskattad.
 
Blev sedan bröllopsdansen och vi dansade till låten Time of my life från filmen Dirty Dancing. Efter den dansen rockade vi loss några stycken av oss, man får passa på att svänga sina lurviga i en sådan fin klänning och underbara högklackade. För första gången i mitt liv så kände jag mig verkligen bekväm i en sådan fluffig klänning och så högklackade skor. Kände mig som världens vackraste prinsessa som nyss hade fått sin stiliga prins. <3 
 
Sedan började folk dropa av allt eftersom och så körde vi sista leken som vår vän Daniel hade fixat. Han hade ordnat ett melodikryss och det var riktigt kul. :) Jag kunde lösa en del på första halvan men andra halvan så längtade jag bara till att få vara ensam med Tobias. :) Efter krysset så åkte de flesta iväg och jag och Tobias började göra oss redo för att åka vi med. Jag hade ordnat med en överraskning på hotellt till honom så jag behövde hjälp med att få av mig klänningen och någon som höll Tobias sällskap i lobbyn under tiden. Dock hade vi glömt den portabla högtalaren borta på festen men det löste sig. Som ni säkert redan har sett så har jag ju tränat poledancing och jag hyrde en stång till rummet och dansade för min man. Han uppskattade dansen och det kändes så himla nice att få göra en sådan här grej. Jag har alltid velat testa men aldrig vågat prova det. 
 
 Så såg vår stora dag ut och om söndagen på hotellet kommer i ett eget inlägg. :) 
 
 

Kommentarer
Postat av: Therese

Kan du inte lägga ut din låt som du sjöng här på bloggen ? ❤

Svar: Vi får se, jag har inte allt material för att kunna lägga ut något. :/ Men när jag får det så får vi se vad jag kan göra. <3
Anna Hansen

2017-08-23 @ 19:01:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0