Mot alla odds


Vi alla har en tung ryggsäck att bära med oss fylld med olika erfarenheter negativa som positiva. Många bär med sig en extrem tung ryggsäck med många dåliga minnen, tankar och erfarenheter.

Under många år så blev jag matad från samhället att jag inte skulle blir något, jag skulle aldrig kunna jobba med det jag vill, att jag var värdelös och jag borde gå under LSS och alla andra sådana insatser jag inte har rätt till.  Anledningen till att de sa det var ju för att jag har ADHD och jag kunde ju inte jobba med handikappade för hur skulle det se ut? Det ser inte bra ut. Jag har inte rätt till LSS för jag är mer normalfungerande än många andra med ADHD. 

Efter alla år med nedtryckning från samhället, många års kämpande och mycket stöd från min underbara familj så fick jag mitt jobb. Det har varit många utmaningar men det har stärkt mig och gett mig mer skinn på näsan. Och efter ett antal år med utfrysning och utanförskap så träffade jag kärleken. Nu i år så gifte vi oss och jag håller på att utbilda mig färdigt för det jag verkligen vill jobba med. Den resan har inte heller varit lätt då jag stött på mycket problem. Men jag har gjort två kurser nu under hösten med många motgångar och dåliga odds men JAG HAR GJORT DET!! 

Känner mig så otroligt stolt över mig själv och tacksam för min stora familj, mina vänner och ni andra som finns vid min sida. Utan er hade jag aldrig börjat med studierna utan fortsatt i samma fotspår.

Det finns många där ute i världen som lyckas mot alla odds och jag vet att du som läser detta kommer att lyckas också. Tro på dig själv för jag tror på dig. Jag vet att du kommer att lyckas med det du vill och tar dig för. Skit i alla negativa röster oavsett om de kommer från din egen hjärna eller från samhället.

Det här inlägget är dedikerat till min vackra Evah och till min härliga Carola. ❤️❤️❤️




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0