Mysig helg

Hej på er. Vilken mysig helg jag har haft. Började med i fredags att jobba på Burger King restaurangen i city några timmar. Första gången som jag var där och jobbade och det var kul. Efter jobbet så mötte jag upp Tobias i Mitt i City gallerian och där hämtade vi den nya symaskinen. Skyndade oss hem och jag bytte om och åkte hem till en kompis föräldrar och blev bjuden på middag. Tobias var på julbord med sitt jobb. Som alltid hos min kompis föräldrar så får man god mat.


Lördagen så jobbar jag på min vanliga arbetsplats och det var mycket att göra. Det rullade på hela mitt arbetspass och när jag kom hem så blev det en dusch och tacos till middag. Tobias hade bowling under dagen och sen på eftermiddagen och kvällen så myste vi till Hobbit femhäradslaget. 

Söndag (igår) så hade vi Linda och Jesper på besök. Vi spelade Ticket to ride och Tobias vann, sen kom Jesper, sen jag och sist Linda. Sen så skulle Jesper iväg så Linda, jag och Tobias gick ner till pizzerian och åt. Sen åkte Linda också. Så jag och Tobias kollade på Doctor Who, tog en promenad och sen kollade Ack Värmland och Solsidan. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0