En ny vecka med nya möjligheter

God morgon på er. Jag har varit uppe ett tag och pysslat, jag har hunnit med en dusch, frukost, bäddat rent, byta gardiner och ringt ett samtal. Gick upp efter Tobias hade cyklat till jobbet. Tänkte uppdatera er lite om vad som har hänt och vad som kommer hända. :) I alla fall så ställde jag mig på vågen det första jag gjorde i morse och då blev jag glad. 63,4 visade den nu, så det går åt rätt håll i alla fall.
 
Sen så fixade jag då frukost och chillade till tv. Men orkar inte sitta still särskilt länge så jag bytte då gardiner i sovrummet och sängkläder. Sen började jag förbereda för dagen då vi ska hämta den nya bilen och jag är tvungen bla att fixa med försäkringsbolaget och grejer. Men sen även se till att papprena på den gamla bilen är okej. Sen ska jag även försöka att plocka ner resten av julen. Hade tänkt att gjort det igår men så blev det inte.
 
Solen skiner lite här, va 3 minus ute och helt underbart väder i övrigt. Nej, nu får jag börja greja igen min ville titta in och säga hej bara och skriva lite på den nya datorn. :) Måste ju använda den nu när man har igång den. :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0