God förmiddag

Jag har varit uppe sen Tobias åkte till jobbet. Kunde inte somna om då dels för jag var så himla nödig och så kände jag mig utvilad också. Jag har fått en hel del gjort och ska snart ta mig en dusch. Jag har lagat lasagne så jag får lunchlåda, jag har tvättat, jag har planerat och skrivit in alla viktiga tider, jag har också burit ner saker i förrådet och även hämtat min gamla pilbåge som en kompis ska testa ikväll. :)
 
Nu fick jag lite tid över att skriva och skriver från den nya datorn. :) Är ju ledig idag så jag passar på att uträtta allt som jag inte har hunnit med ännu. Början av veckan blev inte som jag tänkte mig och jag har kommit in i en trött period som jag alltid gör i januari/februari. Så jag har börjat med mina vitamintabletter igen. I början av veckan fick vi ju hämta bilen och första turen bar ju av till Grums och sen blev det att handla mat. På tisdagen åkte jag till Grums igen som planerat och sen jobbade jag kvällen igår precis som Tobias.
 
I vilket fall så har det varit en del och jag fick slänga om mina planer lite då jag ville testa den nya bilen såklart. :P Jag kan säga att den är så lätt att köra, man behöver inte kämpa med att växla eller något annat. Den svänger nästan för lätt och är verkligen underbar att köra. Samma är det med nya datorn, är också superlätt att använda. Kanpparna på den nya datorn är liksom mjukare att trycka på, den är behagligare att använda och är så mycket mer snabbare. Men det andra datorn har ju hängt med ett tag nu och jag älskade den och den har tjänat sitt syfte. Men ibland är det inte tekniken som är problemet utan användaren (alltså jag). :P Ny är det massa nytt att lära sig både med bilen och datorn.
 
Nu måste jag sluta och fortsätta med allt annat jag ska pyssla med. Men ha en fin dag så hörs vi senare. :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0