Nytt år, nya mål och nya möjligheter


Ja, då var 2017 här. Är jätteseg efter att ha somnat sent. Just nu ligger jag i sängen och myser till nyårskonserten i Wien och Tobias sitter i finrummet och spelar. Jag passar på att vila lite. Drömmer om att få åka dit och se det live. Under tiden nu som jag ser på programmet så filosoferar jag och tänker på nya mål 2017.


En del av målen är att gå ner i vikt, inte ta någon mer skit av andra, stå upp för mina tankar, känslor och åsikter. Men det öppnas nya dörrar för mig under 2017 och jag tänker utforska alla möjligheter som går. 

Jag vet att jag har skrivit i flera år om att just det året ska bli förändringens år men varje år har jag alltid förändrat något. Ända sen februari 2014 har min förändring pågått och pågår ännu. Dels för att jag utvecklas nu till någon person som jag alltid tänkt att jag vill vara men inte kunnat lyckas uppnå förän nu. Jag har alltid letat efter vem jag verkligen är och det är nu först som jag har gått ner på djupet och hittat den personen. 

Jag vet att 2017 kommer innebära mycket förändringar, många beslut, och mycket glädje och kärlek. För på sensommaren så kommer jag bli Fru Hansen. 😍 Det är det som jag ser mest fram emot detta år men även alla andra äventyr som väntar. 

Jag ska ju börja blogga om min viktresa, jag ska även göra mer youtube, blogga om bågskytte, filmer och allt annat roligt som kommer hända. Med den nya kameran, mikrofonen och den nya datorn som öppnas en ny värld av möjligheter. Jag känner mig ostoppbar!!! 

Vad är era mål, era tankar om 2017 och era önskningar? Dela med er och så hjälps vi åt på vägen för att komma dit vi vill. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0