Var finns hjälpen när man behöver den?

Fy vad arg jag är på vår politik och handikappomsorgen vi har här i landet! Varje dag läser man på nätet och i tidningar, varje dag får du höra på radion och tv:n.

Landets sjukvård och handikappomsorg blir bara värre och värre! Vi har ju exempel handikappboendet inom LSS i Karlskoga som det rapporterades om tidigare. Vi anhöriga tvingas att se på när våra handikappade och sjuka blir sämre och sämre och de som sköter om dem med hjärta och själ går på bara knäna och sliter ont. De offrar nästan sina liv för att den sjuka ska få det så bra som möjligt under rådande förhållande. Men det är inte lätt när alla och jag menar ALLA motarbetar! 
 
Jag förstår inte hur det är tänkt med assistansen, hur det är tänkt att man ska få den hjälp man behöver. Ingen föräldrer vill ha ett sjukt barn så varför ska man straffas för att man får det? Ska man inte få den hjälp man behöver? Nej, vi ska trycka ner alla så långt det går! Vi ska trycka ner de utsatta så de försvinner från jordens yta för då är ju problemet löst! 
 
Var är solidariteten? Vart är mångfalden alla talar om? Kan någon berätta det? 
 

Kommentarer
Postat av: Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Du har så rätt... Blir så trött att de som verkligen behöver hjälp är de som hamnar mest utanför samhället :/

Svar: Ja och många av dem utsatta kan inte ens prata och föra sin egen talan alls.
Anna Hansen

2017-01-19 @ 15:25:09
URL: http://evahle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0