18 dagar...

Hej på er. ☺️ 

Nu är det inte lång tid kvar... börjar bli mer och mer nervös. Tänk 18 dagar kvar, snart händer det. 

Idag var jag ut på stan och träffade min kompis Linda, vi solade, åt lunch och gick på en liten shopping tur. Sen skyndade jag mig hem och bussen hem träffade jag en annan härlig tjej som jag satt och pratade med. Hoppas på att kunna lära känna henne och Linda lite mer i höst. ☺️ Jag gillar båda två och båda två är så härliga och har nära till skratt hela tiden. 

När Tobias kom hem från jobbet så åkte vi iväg direkt till kyrkan där vi hade genomgång av vigseln. Två av mina underbara tärnor var med och den ena bestman var med. När vi gick igenom början så var jag superfokuserad men när vi skulle träna där framme på löften, knäböj mm så började det bubbla i hela kroppen. Det kändes så pirrigt och nervöst så jag vågade inte titta på Tobias. Tittade mer på prästen. 

När vi var klara där så åkte vi till Bergvik och köpte den sista drycken till bröllopet. Vi skulle ha planerat med toastmaster och så men han lämnade återbud tidigare idag och det var bara bra ändå. För när vi kom hem så kraschade jag och fick lägga mig att vila under tiden som Tobias fixade middag. 

Nu kollar vi på tv och tar det lugnt. ☺️ 


Kommentarer
Postat av: Carola

Ja det var härligt det men jag blev oxå nervös. :-D Jag älskar dig enormt mycket. <3 <3 <3 Kramar i massor.

Svar: Ja det var mysigt men nu börjar det pirra och kittla i kroppen. ☺️ Älskar dig med min fina syster. ❤️ ❤️ Kramar i massor
Anna Hansen

2017-07-20 @ 20:25:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0