Bröllopspyssel

Hej söndag. Idag har det varit en bra dag men lite jobbig också. Började dagen med kärlek, mys och sen frukost. Sen körde vi igång med bröllopspyssel. Jag fixade först mina räkningar, bloggade och sen satt vi med bröllopsgrejerna. Tobias fixade lite papper på datorn inför bröllopet och under tiden som han klurade ut allt där så passade jag på att kolla igenom alla inköp. Ni vet servetter, ljus, dekorationer mm. 

Sen skulle jag hjälpa Tobias med att fixa med papper, skriva placeringskorten osv. Men jag koncentrerde mig så hårt på allt så det började trycka i huvudet, det började tjuta i öronen och jag ville bara sova. Jag tog nässpray och öronspray (en renande olja). Vi skulle se på film men jag höll på att somna hela tiden så vi stängde av istället. Jag låg och sov drygt en timme och sen mådde jag bättre. 

Fixade middag, tog en promenad och sen hem och Tobias diskade och jag satt och läste. Efter vilan, maten och promenaden så började jag må bättre. Nu är tjutet i öronen borta, trycket i huvudet också. Så det var kroppens sätt att tala om för att vila. 

Nu blir det natten här och jag hoppas att ni har haft en fin dag. ☺️ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0