Ett år...

Idag firar vi ett år som förlovade. ☺️ 


För ett år sedan stod vi på trappan utanför Star Wars mässan i London i värmen. Jag var omtumlad av dagens roliga aktiviteter och alla härliga människor vi hade mött. Jag var också rätt trött och hungrig men så väldigt glad och nöjd. Mässan hade gett mig en upplevelse utan dess like och jag var verkligen i ett rus, kunde inte tänka klart och ville egentligen se mer. 

Att få se Carrie och Warwick live var en sådan härlig upplevelse som jag aldrig kommer att glömma. Men det som hände på trappen var ännu mer magisk händelse. 

Vi hade sett livestreamen och det var oändligt varmt och jag blev trött och dåsig där inne. Mässan var slut, vi gick ut på trappan och njöt av det vackra vädret. Du bara börjar plocka med din väska, jag står lite i andra tankar och helt plötsligt står du på knä och frågar om jag vill bli din. 
Jag bara får tårarna i ögonen och tänker, oh, det händer. Han gör det. Jag bara svarar ja med en massa pussar. Jag blev så rörd och omtumlad. 

Dock så var det så ohyggligt varmt den dagen så de vackra ringarna var svåra att få på. Men när vi väl hade fått på dem så var de svåra att få av. 

Älskar dig min fina älskling. ❤️❤️❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0