God morgon

Oj, vad jag sov djupt i natt! Jag har sovit så gott så jag hörde inte ens när Tobias gick upp nu på morgonen eller när han fixade och donade i köket. Jag vaknade till när han kom in för att säga hejdå. Men innan det så hörde jag absolute ingenting. 
 
Jag kollar nu på Helene Torsgården, svarade på antagningsbeskedet (de ville att man skulle svara om man ville ha platsen) och plockar lite i arbetsrummet. Vädret är lite sådär, molningt, småblåser och rätt sådär. Temperaturen ligger på ca 15-17 grader. Vi har pratat bröllop igen och planerat och grejer, hittat fin dekoration. 
 
Idag blir det jobb för min del men jag börjar klockan 12 idag så jag kan ta det lugnt här hemma. Ska fixa med lite saker och planera. Ska maila lite, fixa för veckan och planera en ny video. Dock är jag så himla trött, men jag jobbade kvällen i flera kvällar och ska jobba ikväll med. I alla fall så måste jag sätta fart nu så jag kommer någonstans idag. 
 
Vilket svammel det blev här, men jag är så trött i huvudet, har bara bröllop och studier i min skalle nu. :P Jag och Tobias kom på att jag har bröllopspms. :D Hoppas ni får en fin dag i alla fall. :) Bjuder på en bild från bågskyttetävlingen som var i juni. :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0