Möhippa

Yay! Igår började dagen med trötthet och huvudvärk. Jag var iväg till vårdcentralen och pratade med psykologen och när jag kom hem så skulle vi se på lite tv men jag somnade med mobilen i handen och glasögonen på. När jag vaknade till efter en stund så gick jag och la mig i sängen istället. Låg där och halvsov ett tag och Tobias fixade en macka till mig. Efter mackan och vilan så kände jag mig piggare. 

Sitter i soffan i mina chillkläder och ser på tv. Helt plötsligt ringer det på dörren och jag säger till Tobias att han får öppna då jag inte hade byxor på mig och de låg i sovrummet. Han gick och öppnade, stod där en stund och jag började fundera på vad det handlade om. Nästa sekund så kommer min kompis Bella in och står där med en ballerinakjol och lite andra grejer. Jag bara va, vad händer? Jag hör fniss i hallen och där står Jeanette, Linda, Jennifer och svärmor med stora leenden. Jag får bråttom och letar fram kläder, Tobias hjälper mig och sen står jag färdig. Dock är jag så förvirrad och typ nyvaken så jag glömmer bort att pussa Tobias hejdå. 

Vi åker till Stadsparken och där hade tjejerna ordnat picknick. De hade med lite goda smörgåsar, lite bubbel och lekar. Vi satt där ett bra tag och hade hur mysigt och trevligt som helst. Solen sken och det var underbart väder. Sen var det dags för att åka iväg på ett nytt äventyr. Först så körde Bella in till systemet i Skoghall och sen helt plötsligt var vi vid ett hus. Jag bara okej, vilka bor här, vad gör vi gärna och vad händer nu? Men jag följer lydigt med och är förväntansfull. Det visade sig att jag skulle sjunga in en låt. Det kommer komma en video med det vid ett senare tillfälle. ☺️ Det var hur kul som helst och spännande men ändå läskigt. 

När vi var klara där så åkte vi tillbaka till parken och där fick jag champagne som var god. Den godaste jag har smakat. Innan hade vi druckit någon form av vin som var blått. Väldigt gott och jag är inte så förtjust i sånt annars. Satt där ett tag men sen blev jag så kissnödig så det var bara att springa in till stan. Kommer sen till torget och där laddar de upp med musik i en portabel högtalare och sätter en skylt på mig och ger mig en mugg. Jag ställde muggen på marken och började sen dansa till musiken. Efter dansen så gick vi runt med musiken och jag dansade och spexade. Fick många blickar, många log, några såg sura ut. Men en man var rolig, han sa "Oj, jag får beklaga". 

Sen blev det god mat på Allfie och det var så mysigt och härligt. Åt god mat och god efterrätt. Efter maten så var det dags för alla att skiljas åt. Men vilken härlig dag det blev i slutändan. Jag vaknade och mådde dåligt men fick en sådan härlig avslutning. ☺️ Bilder och allt kommer vid ett senare tillfälle då jag inte har några bilder än. Men en bild har jag som kommer här. 


Kommentarer
Postat av: Carola

Härligt det gumman. <3 :-D

Svar: Ja, det var superhärligt. :) <3
Anna Hansen

2017-07-29 @ 22:12:27
Postat av: Josefina

Åh vad kul!! Ska bli spännande att se bilder från dagen om du får tag i några! Hoppas du hade en kanonbra möhippa! Nu är det inte länge kvar! 😊

Svar: Ja det var en underbar möhippa. ☺️ Nej, nu är det inte lång tid kvar. 😍
Anna Hansen

2017-07-30 @ 14:44:52
Postat av: Matilda

Vad härligt! Var inte systrarna dina med? :)

Svar: Ja det var härligt. ☺️ Nej, det blev inte så. Men jag fick en härlig kväll med mina underbara systrar när vi var ute på dans. ☺️
Anna Hansen

2017-07-30 @ 19:38:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0