Cosplay picknick, pokémon och matmarknad

Igår var det en härlig lördag. Började dagen med att sova länge. Så himla skönt att få sova länge utan att behöva tänka på jobbet eller alla andra måsten. 

Gick upp strax efter 9 och fixade frukost. Åt ute på balkongen och myste till radion och det fina vädret. Sen fixade jag med lite vindruvor och satte mig för att lösa melodikrysset. Tobias satt och läste i sin bok en stund. Jag lyckades inte lösa så mycket i krysset men det gjorde inget. Så skönt att bara lyssna på det. Efter det så kom svärfar förbi och vi bytte sadel på min cykel och fixade med sånt. 

När vi var klara så cyklade vi in till city för att gå på matmarknad. Det var gottigheter från många delar av vår värld. Jag köpte lite brittisk fudge och sen köpte vi en var sin krokodil hamburgare. Den smakade sådär och det är inget jag skulle äta igen. Konsistens och färg påminde om lös och rå köttfärs men smakade som lax. När vi hade ätit färdigt så gick vi till parken vid museet och var med på Cosplay picknick. Det var en trevlig uppslutning och det bjöd på en del skratt och ny vänskap. ☺️ 

Efter det så gick vi och köpte lite efterrätt och jag spelade pokémon. Fångade några nya och hade kul. Sen blev det bio, vi såg filmen Dunkirk. Den var intensiv, spännande, en riktig nagelbitare med andra ord. Sommarens bästa film såhär långt i alla fall. 

Cyklade hem och väl hemma så pratade jag lite med syrran i telefonen och sen var jag så himla trött så det blev sängen för min del. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0