Tillbaka till skolan

Hej på er. Hoppas att ni har haft en bra dag. Min dag har varit bra men jag har varit så trött och sliten. Vi chillde på förmiddagen och kollade på film. Fixade middag och sen åkte vi in till stan. 

Vi köpte lite festdekoration till bröllopet och sen gick vi på bio. Vi såg Wonder Women och jag kommer skriva i ett annat inlägg om filmen. Åt lite godis och hade en mysig stund. Efter filmen så stod vi och snackade lite med personalen. Vi är rätt bekanta med några. ☺️ Åkte hem, tog en promenad och bara njöt av vädret. Får liksom passa på. Sen blev det mys och avslappning och tv. 

Jag läser Harry Potter igen och helt plötsligt så tänker jag att jag måste kolla mobilen. Där har det kommit ett mail från vuxenutbildningen med besked. Jag är antagen! 😃 Så den 14 augusti börjar jag skolan igen! Nervöst med andra ord så nu måste jag planera det också och fixa. 

Ville bara berätta för er de goda nyheterna. ☺️ Jag har väntat på detta och varit så nervös, tänk om jag inte blir antagen? Men det blev jag. ☺️ Är i vilket fall supertaggad för augusti med semester, bröllop och plugg. 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad ska du plugga? Grattis

Svar: Jag ska läsa färdigt till undersköterska. ☺️. Tackar
Anna Hansen

2017-07-02 @ 23:25:20
Postat av: Josefina

Åh vad roligt med studier. Kommer du söka vidare jobb som undersköterska sen när du är färdig eller kommer du fortsätta jobba på BK? :)

Svar: Ja det ska bli kul. ☺️ Min tanke är att byta jobb. Jag har alltid velat jobba inom vården men fick aldrig chansen, fick veta nu att betygen inte var fulltaliga som undersköterska. Därav ska jag läsa de ämnen som fattas för mig. ☺️ Men under tiden jag studerar ska jag vara kvar på BK.
Anna Hansen

2017-07-03 @ 10:17:21
Postat av: Therese

Grattis så kul ! Är ju också undersköterska ! Ett bra och givande jobb !

Svar: Tackar ☺️ Ja det är det verkligen. Min dröm är att få jobba med handikappade barn och ungdomar. ☺️
Anna Hansen

2017-07-03 @ 12:53:01
Postat av: Josefina

Klokt att fortsätta jobba kvar medan du studerar. Då slipper du studieskulder samt att du har jobb kvar även efter studierna ifall det inte finns jobb tillgängligt som uska direkt efter utbildningen. Har du tänkt dig jobba inom hemsjukvården eller sjukhusmiljö? Jag har testat båda och båda delarna har sina för/nackdelar :)

Svar: Ja, sen har jag billån och grejer så att jag måste tjäna pengar. Min dröm är att jobba med handikappade barn och ungdomar men jag kan tänka mig både sjukhus, boende, hemtjänsten. Jag är glad först att få komma in i vården igen.
Anna Hansen

2017-07-03 @ 21:17:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0