Harmonia medical spa

Hej på er. Hoppas att ni har haft en fin dag. Min dag har varit fin och rullat på med jobb och sen lite ärenden på stan. Vädret har varit härligt, dock svalt i morse när jag gick till jobbet. 

På jobbet så rullade det på och jag var lite överallt och pysslade. Så skönt när man kan göra lite av varje och kunna så mycket. Efter jobbet Så tog jag bussen in till stan och gick på en kort pokemon jakt, sen in till Harmonia medical spa och vaxade benen för första gången på salong. Jag har vaxat benen hemma en gång själv men ville skämma bort mig själv idag. ☺️ Jag ska dit igen sen i augusti innan bröllopet. 

När jag var klar där så gick jag till H&M och på vägen dit så blev det mer pokemon. Fick dock inte tag på allt jag skulle men en del. Var till apoteket också och fixade. I väntan på bussen hem så spelade jag mer pokemon. Väl hemma så står min älskling och fixar med middagen. 

Det blev köttfärsgryta. Efter maten så blev det tv och mys. Nu är jag trött och ska snart lägga mig för natten. Bjuder på en före och efter bild. ☺️ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0