Tre underbara år

Hej på er. ☺️ Idag är det inte vilken dag som helst. Idag är det 3 år sen jag blev tillsammans med min älskling. Tiden går fort och vi har upplevt mycket tillsammans de här tre åren. 

Året som vi blev tillsammans så gjorde vi vår första resa tillsammans, åkte till Norrköping då och gick på Harry Potter utställningen som var på Europaturné och hade sitt första stopp i Sverige. Det var en mysig och romantisk liten resa där vi kom varandra närmare. 

Året därpå så åkte vi några gånger till Stockholm på olika aktiviteter. Var på konsert med kungliga filharmonikerna och har sett Star Wars i IMAX. Vi flyttade också ihop och blev sambos. 

Under 2016 så hände det stora grejer. Vi gjorde vår största resa tillsammans, till London där du friade också. En helt underbar, magisk, romantisk resa som jag alltid har drömt om. Vi reste också till Stockholm och såg på Red Hot Chilipeppers tillsammans med din pappa. Vi lyckades ordna allt i sista minuten den gången verkligen och det är en mycket speciell resa för mig. Vi var också på Kents sista konsert här i Karlstad. 

Inte för att glömma alla lucia movie night, alla kalas och andra roligheter vi har gjort. Vi har varit bjudna på fester hos min familj, hos din familj, hos våra vänner, varit på spelkonvent, klossfestival och mycket mer. 

Med dig min älskling får jag uppleva så himla mycket och i år ska vi gifta oss. Jag får gifta mig med mannen jag älskar så innerligt mycket. Vad jag vill säga, grattis på 3 årsdagen min älskling. 


Kommentarer
Postat av: Therese

Så kul Grattis på 3 årsdagen 💕Hur träffades ni ??

Svar: Tackar ☺️ Vi träffade vi sajten Happy Pancake. ☺️
Anna Hansen

2017-06-16 @ 13:46:03
Postat av: Josefina

Stooooort grattis! Ni passar verkligen perfekt ihop 😍

Svar: Tackar ☺️ ❤️
Anna Hansen

2017-06-17 @ 22:13:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0