Äntligen helg!

Då var helgen här! Den här helgen har jag längtat efter. Det beror på att idag jobbade jag till 16.00 och är sen ledig i morgon och på söndag. Så en riktig helg väntar nu. Helgen kommer bestå av mys, kärlek och massor av kramar och pussar. 😉 Nu ska jag mysa, vila och ladda mina batterier så jag orkar med nästa vecka. 

Började dagen med sovmorgon och sen fixade jag med lite saker. Beställde lite grejer och ringde några samtal. När klockan var strax före elva så gick jag ner till jobbet. Där var det fullt ös medvetslös med andra ord. Det var bara att gasa på och göra sitt bästa. Dock kändes det som att klockan gick jättesakta idag. 

När jag slutade jobbet så gick jag hem och hemma fixade vi med några småsaker och sen fixade vi middag. Sen ville Tobias spela lite och jag pysslar med mitt. Jag har tagit mig en dusch och ligger nu i sängen och ska se på Glamour. 

Senare ska vi se på film och mysa. Vilket vackert väder det har varit idag men så ohyggligt blåsigt. Trodde att jag skulle blåsa bort en sväng när jag var ute. Hoppas att ni har haft en fin dag och får en trevlig kväll. ☺️ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0