Bröllopsbestyr

Hej på er. Idag har det varit full rulle från det jag gick upp i morse. Började dagen med att jobba och dagen på jobbet rullade på i rasande fart. Mycket att göra så tiden går fort. Jag stod i kassan mestadels av dagen och det kom in en buss med gäster från Finland. I övrigt så var jag på alla stationer igen. 

När jag slutade jobbet så gick jag hem och bytte om för att jag och Tobias skulle iväg till kyrkan där vi ska gifta oss. Vi hade bokat möte så vi kunde göra en planering med blommor i kyrkan och planera mer hur det ska bli i sockenstugan där vi ska ha festen efteråt. Vi kom fram till bra lösningar och fick massor av idéer. Efter vi var klara där så åkte vi till Ikea och köpte kartonger för att ändra om i arbetsrummet och när vi gick där inne så hittade vi lite grejer till bröllopet också. 

Färdigt med det så blir det Bergvik och då gick vi först in på Stadium och där köpte jag en vår/höstjacka. Jag har bara tunna eller varma jackor, inget som funkar mittemellan. Sen handlade vi inne på Coop och då köpte vi rullar med pappersdukar. Nu är vi hemma igen och har ätit mat. Träffade på söta familjen Johansson och Ardell på Bergvik. Men nu intar vi soffläge och slöar till tv. 

Hoppas att ni har haft en fin dag. Vädret har varit underbart men lite blåsigt och kyligt. ☺️ Ha nu en riktigt bra kväll. Bilden är för övrigt tagen på brudbukettsmässan här i Karlstad. ☺️  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0