God kväll

Hej på er. ☺️ I morse var jag så trött och har svårt att vakna till ordentligt. Men när jag kom ut för att gå till jobbet så vaknade jag till lite i alla fall. Leverans och grejer på jobbet, det brukar få dagen att gå fortare. Stod på många stationer idag men mest i kassan. 

När jag kom hem så fixade vi med datorn lite till. Snart kan jag göra videos och blogga från datorn i lugn och ro. ☺️ Ska bli så skönt att få använda den nya datorn. Fixade mat och Tobias cyklade till sin bowlingträning och jag tog mig en dusch. Efter det så har jag virkat, kollat på hem till gården på plan via boxen. 

Nu sitter jag och ser på Simpsons och väntar på att Badhotellet på 4:an ska börja. Hoppas att er dag har varit bra, min dag har varit fylld med jobb men ändå gått fort. Men nu ser det ut som att våren är här och jag hoppas verkligen det. Är trött på att vädret inte kan bestämma sig och att vi får vinter när det ska vara början på våren. Varför kan inte vintern komma i december som den ska? Nåväl, ha nu en fin kväll allesammans. ☺️ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0