God kvÀll

Ingen bra dag. 😕 Börjar med att berĂ€tta om gĂ„rdagen. Arbetsdagen var slitsam men intressant. Sen efter jobbet sĂ„ Ă„kte vi till Bergvik och handlade mat,storhandlade mer eller mindre. Hem med alla saker för att sen hoppa pĂ„ första bĂ€sta buss ner till city. 


VĂ€l nere i city sĂ„ gĂ„r vi till Mollys CafĂ© och Ă„t en var sin semla. Den var supergod och vĂ€rd pengarna. â˜ș Ett litet mysigt cafĂ© med personlig touch. Efter fikat sĂ„ blev det bio och filmen vi sĂ„g var Oscarsbelönade filmen Moonlight. En underbar film som höll mitt fokus frĂ„n början till slut. Jag kommer skriva om den mer i ett eget inlĂ€gg. NĂ€r vi kom hem sĂ„ blev det sĂ€ngen, mys och tv. Jag var sĂ„ sliten och trött efter dagen. 

Idag nĂ€r jag vaknade sĂ„ kom jag knappt ur sĂ€ngen dĂ„ ryggen vĂ€rkte, fötterna vĂ€rkte och huvudvĂ€rk. SĂ„ jag fick sjukanmĂ€la mig idag. Sovit i princip halva dagen och sen kollat pĂ„ film och serier. Hoppas att ni har haft en fin dag. â˜ș Nu vĂ€ntar vi pĂ„ programmet PĂ„ spĂ„ret ska börja. â˜ș Ha nu en fin kvĂ€ll. 


Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0