Mysig helg

I fredags kväll så tittade vi på film och myste. Jag slutade tidigare och det var så skönt att få sluta såpass tidigt. Igår så hade vi sovmorgon och myste innan vi gick upp för frukost. Sen efter frukost så duschade Tobias och fixade sig. När det var klart så kollade vi på tv och myste ännu mer. 

Gick ner till city och kollade på utställningen på Lars Lerins museum. Det är en 12 åring som ställer ut sina alster där. Han är verkligen duktig och dedikerad till konst. Kollade såklart Lars målningar också. Efter det gick vi runt lite i city och sen åt vi mat på Söta Grodan, jag åt sallad igen. Den är verkligen god. Gick lite mer på i city innan de stängde för dagen. Bio som avslutning och filmen vi såg var Skönheten och Odjuret med Emma Watson. Jag fullkomligt älskar filmen och jag satt och grät vid flera tillfällen för att jag har älskat den historian sen jag var lite. Väl hemma efter filmen så myste vi till det och chillade. 

Idag vaknade vi tidigt och drog oss lite innan det var dags att gå upp. Fixade frukost och gjorde oss i ordning för att åka till Örebro och hälsa på familjen Hansen. ☺️ Det var mysigt och han är så söt. Vi tog en promenad, fikade lite och sen var det dax för mig och Tobias att åka och äta mat. Vi åkte till Mariebergs köpcenter och åt mat där. Gick runt i lite affärer och kollade. Hittade några saker till bröllopet också. ☺️ Sen bar det av hemåt och nu har vi varit hemma en stund. Kollar på tv och tar det lugnt. Är lite trött efter all körning men jag tycker om att köra bil. 

Vädret har varit superfint idag och våren är här nu. Men jag läste att det skulle komma mer snö men om det är sant vet jag inte. Återstår att se. Hoppas att ni har haft en fin dag och får en fin kväll. ☺️ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0