Myssöndag

Hej på er. Som vanligt så däckade jag i soffan så som varje kväll nu för tiden. Vi sätter oss för att se på tv och umgås men efter ett lite tag så börjar jag slumra och sen sover jag djupt. Tobias får ofta väcka mig så att jag gör mig i ordning för att gå till sängen. 

Igår började dagen med mys och kärlek. Vaknade tidigt och låg och drog oss i sängen. Fixade frukost och sen fixade vi med min dator. Så snart kan jag fixa med Youtube och allt igen. Vi kollade lite på tv när datorn jobbade och när vi var klara så tog vi en promenad ner till city. Fixade med biljetterna till bion och sen gick vi till restaurangen Pizza Hut. Efter en god måltid där så en promenad till där vi kollade upp restaurangen som vi köpa catering ifrån och vidare in till city igen. 

Filmen var bra och spännande. Jag gillar verkligen dessa filmer men den här var den mest extrema och blodigaste av dem alla. Vi såg Logan, tillhörande X-men serien. Jag har ju en chrusch på Wolverin. 😍 Har haft det sen jag såg den första gången för många år sen. Tog sen en promenad hem också. 

Väl hemma så var jag trött som alltid. Gick och la mig vid 22.00 och sovit som en stock hela natten. Hoppas att ni hade en fin söndag. ☺️ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0