Glada nyheter

Hej på er. Idag har det varit en bra dag, det har rullat på på jobbet och dagen gick fort. Jag fick där emot glada nyheter som jag inte kan avsölja här ännu. Jag känner att nu kanske detta kan vara starten på en enorm stor förändring. I alla fall så planeras det för bröllop och allt som vanligt och jag ska sätta mig sen och titta igenom alla papper. Tobias har träning nu på eftermiddagen och sen skulle ha gå på bio med en kompis men jag ville inte följa med. 
 
Jag ska fixa här hemma med en massa saker, bla bröllopsplanering, inför morgondagen, bädda rent i sängen, blogginlägg och mycket mer. Så jag kommer att få tiden att rulla på ändå. Usch, vad kallt det blev. Vart tog värmen vägen? Nåja, får hoppas att den kommer tillbaka. Hur har ni haft det? Hoppas att ni har haft det bra. 
 
Jag tänkte sen när det närmar sig bröllopet om att ha som en nedräkning här, vad tror ni om det? Kom gärna med tankar och idéer om hur jag kan göra det. :) Nej, nu får jag börja fixa med allt annat här. Ha nu en fin fortsatt dag och ta hand om varandra. :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Så konstigt detta väder. Har både snöat, regnat, haglat och varit sol idag...

Svar: Ja alla väder på en gång. :)
Anna Hansen

2017-05-09 @ 23:20:58
URL: http://evahle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0