God morgon

2 maj, tiden går fort. Skönt med att våren har kommit och värmen också. Jag har sovit gott, hade svårt att vakna till idag men nu äntligen är jag vaken i alla fall. :) Tobias har cyklat till jobbet och jag sitter här och kollar på youtube och bloggar. 
 
Är ledig idag med och jag har massor att göra ändå. Jag ska fixa lite med bloggen, fixa med youtube, köra grejer till tippen, ringa samtal och lite annat. Skulle ha varit iväg och tränat idag men min tränare fick förhinder så vi fick flytta fram den. Så jag får köra hemmaträning i övrigt idag. Men  ikväll så kommer så kommer arbetsmarknadsministern Ylva Johansson på besök i Karlstad och man får chansen att träffa henne på ett öppet möte. När jag såg det så var det bara att det måste jag gå på. Jag ska ställa en massa frågor angående lönebirdag och sånt. Jag kommer att fota och sen skriva om upplevelsen eller om jag kanske kan filma, vi får se hur jag gör. Det beror på vad som känns bäst och vad som går att fixa med. :)
 
Snart i alla fall så ska jag fixa frukost, orkade inte äta något förut utan väntade lite. Nej, jag får väl ta och börja fixa med allt. Det är en del som ska fixas med och så. Men ha nu en fin dag allesammans. :) Njut av vädret och ta hand om varandra. <3
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0