God morgon

Hej på er. Under helgen så har jag inte orkat blogga. Först på lördagen så jobbade jag och det rullade på. Efter jobbet så åkte jag direkt till Grums och hälsade på min familj. Tränade med syrran och så. 

Träningen gick sådär eftersom det var varmt och jag hade jobbat. Hade ingen energi kvar för att träna men vi tränade lite i alla fall. Sen myste jag med familjen och tjöta mycket och länge. Vart kvar hos dem till klockan var 22.30 eller något. När jag kom hem så låg min älskling i sängen och det var så skönt att få krypa ner till honom. ☺️ 

Igår drog vi oss länge och åt sen frukost. Efter frukost så diskade han och jag kollade på tv. När han var klar så chillade vi till en konsert på tv:n och när programmet var slut så tog vi oss en promenad. När vi kom hem så kollade vi på en serie och åt mat. Kollade på film sen resten av kvällen. 

Nu har Tobias cyklat till jobbet och jag är ledig. Dock ska jag snart till tandläkaren. Idag är det soligt men blåsigt. Hoppas att ni får en fin dag. ☺️ Bjuder på en bild på mig där jag försöker mig på en pilates övningen. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0