God morgon

God morgon, vad jag har sovit gott i natt. Sov väldigt djupt när Tobias kom in och sa hejdå för att han skulle cykla till jobbet. Orkade först inte gå upp så när han skickade sms att han var framme på jobbet så tänkte jag att jag skulle gå upp för dagen. Så nu är frukosten intagen och jag sitter och knappar på min dator. Under tiden så lyssnar jag på underbara Helen Torsgården och kollar in lite bloggar. 
 
Idag är jag ledig från jobbet och ska mest chilla, ska iväg och träffa en kompis sen och sola solarium och bara ha tjejhäng. :) Håller också på med att planera lite inför ett blogginlägg, fick ett samarbete med ett företag. :) Måste fota lite och grejer så det är lite att göra innan. :) Solen skiner idag och det är så skönt att få sol och värme. :) Känner mig lite piggare än vad jag har känt på några dagar.  Hade ju en underbar dag igår (som ni säkert redan har läst). :) Jag känner mig sjukt taggad för maj månad, allt roligt som är på gång och hoppas på bättre väder. 
 
Ska snart göra mig i ordning för dagen ock sen köra en maskin med tvätt, tråkigt med tvätt och sånt men man måste göra sånt också. :P I alla fall så  hoppas att ni får en fin dag allesammans. :) Jag ska som sagt pyssla med lite av varje. Även planera mer på bröllopet och grejer. Bjuder på en bild av mig och Tobias idag. :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Josefina

Härlig bild på er 😊

Svar: Tackar :) Jag hittade den av en slump här om dagen. :)
Anna Hansen

2017-05-02 @ 22:54:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0