Nya hyllor

Nu äntligen är vi klara med vuxenlegot. Det har varit slitsamt, komplicerat, roligt, mysigt och några svordomar. Men med ett bra samarbete och några samtal och lite hjälp så gick det vägen. 

Började igår morse med hela projektet och när vi skulle sätta ihop hyllorna med varandra  så skulle man borra, problemet är då att vi äger ingen borr. Så vi ringde till svärmor och hennes kille. Vi gjorde upp att de skulle komma idag och hjälpa oss. Så vi gjorde då ett avbrott och köpte pizza och grejer istället. 

Idag så startade vi dagen med att fixa frukost och sen lite hushållssysslor. När svärmor och hennes kille kom så fixade vi med hyllorna igen och fick ordning på problemet. Sen när det var fixat så gjorde vi resten själva. Lite problem idag och grejer men teamwork makes The dreamwork säger de ju. ☺️ Vi satte då upp dörrarna och sen tog vi och fixade middag. Färsbiffar och baconlindad sparris blev det idag. Efter maten var det dags att köra igång igen. Torka, damma och fixa. Men när jag skulle damma av ett bågskyttepris så lossnade en liten etikett så jag fick limma på den igen. 😕 

Vi skulle dock ha bytt gardinerna också men orkar verkligen inte det nu. Så det tar vi i morgon. ☺️ Vi är rätt trötta nu och ska vila resten av dagen, ska plocka iordning bara. Hoppas att ni har haft en fin dag. ☺️ Här kommer det lite bilder. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0