Vi får gifta oss!!!

Hej på er. Hoppas att ni har haft en bra dag, min dag har varit bra. Började med att köra tråkig tvätt, kolla på tv och så. När klockan var ca 9.30 så tog jag mig en långpromenad, gick lite över 5 km. Det var så jäkla skönt att gå i det härliga vädret med bra musik i öronen. Det var länge sen som jag njöt av en promenad på det sättet. När jag kom hem så gick jag rakt in i duschen då jag var sjösvett, efter duschen körde jag lite meditation och sen fixade jag lite mat till mig. Jag var verkligen vrålhungrig!
 
Efter maten så kollade jag på tv, pysslade på datorn, fixade med en video som ska komma upp i dagarna. När Tobias kom hem så bytte vi gardinerna i finrummet som vi skulle ha bytt i helgen men orkade inte eftersom hyllorna tog all tid och ork. Det blev så jäkla snyggt, har också fått nya lampor och de passade perfekt. Känns så sjukt bra med allt det nya och det blev så himla bra verkligen. Sen ska vi planera för nytt matsalsbord och soffbord. Jo, det måste jag berätta för er innan jag glömmer bort. Idag fick vi beskedet jag har gått och vänta på. När man ska gifta sig så ska man skicka in till Skatteverket en hindersprövning för att bli godkända för att få gifta sig. Och idag fick vi hem papprena och vi är godkända. :D Så himla härligt och vilka fjärilar som kom i magen när jag läste pappret. :)
 
I skrivande stund är Tobias på mötet med bowlingförbundet och jag sitter själv här hemma och skriver till er. Har också förberett för morgondagen då jag ska filma lite och grejer. Hoppas att ni hade en fin dag, min har varit aktiv men härlig. Snart ska jag slänga mig i soffan och bara vila. :) Ha nu en fin fortsatt fin kväll mina vänner. <3
 
Här kommer det lite bilder.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Malena

stort grattis!! va kul, giftermål är en av dem största sakerna en människa kan göra i sitt liv =) men fanns det nåt hinder som du va orolig för som skulle göra att ni inte skulle få hinders prövningen godkänd? kram från malena en läsare

Svar: Tackar ☺️ Ja det är det verkligen. Det jag var orolig för var att vi skulle ha fyllt i pappret fel, att pappret skulle komma bort, att det skulle dröja månader innan svar, såna saker var jag orolig för.
Anna Hansen

2017-05-31 @ 08:31:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0