För fem år sedan

Så fick jag den här frågan. Hur tror du att ditt liv kommer att se ut om 5 år? och mitt svar blev: Jag har gift mig, fått barn och fått mitt drömjobb.
 
Vad mycket som har hänt under dessa fem år. Det är knappt jag tror det själv. Först så träffade jag kärleken i mitt liv, flyttade till annan ort och blev sambo. Jag har utvecklats väldigt mycket och kommit närmare det liv jag vill leva. Dock är det lång väg att gå och vägen hit idag har inte varit lätt. Det har varit många prövningar men jag har alltid rest mig upp igen och kämpat på. 
 
I skrivande stund så tänker jag på vad som hände det här året, jag blev Fru Hansen och en sak av de jag svarade på frågan för 5 år sen gick i uppfyllelse. :) Jag gifte mig. Jag sitter nu här och är gift, när jag skrev svaret så skrev jag svaret för att jag drömde om att få gifta mig men trodde inte på det då att det skulle ske. Det var en tanke som kändes så långt borta ut och att jag aldrig skulle få uppleva sann kärlek. 
 
Men så kom 2014 när jag träffade min älskade man och kände att honom vill jag ha och sommaren 2016 så friade han till mig. Det var intressant att läsa frågan i alla fall och se vad jag hade svarat och jag fick ju rätt i en sak, jag gifte mig. :) Än så länge inga barn men det kommer nog det med, samma med drömmjobbet och där är jag ändå ett steg närmare i samband med mina studier. 
 
Här kommer det ett litet kollage med bilder på några höjdpunkter de senaste 5 åren. :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0