Överraskning deluxe - Bebis

Idag var det planerat att Tobias skulle iväg och spela Magic med Henrik och svågern Robin. Henriks tjej och min bästa vän kom hit med lilla Robin. När de kommer så har med kladdkaka som vi hade bestämt till fika. Hon ber mig att öppna kartongen och där i på kladdkakan står det en text och sen ropar Catharina ut i trapphuset, Linda du kan komma nu. Linda är min andra bästa vän och vi tre trivs så bra tillsammans.

Jag visste inte att Linda var med för hon hade sagt att hon inte kunde komma. De hade med sig en blöjtårta, ett fint kort och lite annat. De är så fina dessa två. 

Vi satt sen och pratade, Catharina hade med lite andra saker jag skulle och titta på och eventuellt köpa, fikade och hade det mysigt. Sen så myste jag med lilla Robin till Babblarna. Jag fixade lite middag och sen vilade vi under tiden som lilla Robin härjade runt. 

En härlig dag med mina fina vänner. Haha, dock härjade lilla Robin så mycket så nu är jag helt slut. Men han tränar mig inför framtiden. 😂 Nu är Tobias hemma och vi ska vila till Netflix. 











Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilka busvänner du har Anna. 😄😁
Härligt att ni hade så trevligt ihop. 🙂 gullig pöjk. 🙂

Svar: Ja de är verkligen påhittiga. 😀 Lilla Robin är bara för gullig. 😍
Anna Hansen

2018-04-21 @ 21:00:50
Postat av: Anonym

underbara vänner du har vilken överraskning!!!

Svar: Ja de är verkligen underbara 😍❤️
Anna Hansen

2018-04-22 @ 13:28:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0