Bröllopsdagen - 1 år sedan

Då har vi varit gifta i ett helt år, vilket år det har varit.
 
Vår dag blev verkligen som vi tänkte oss när vi planerade, jag har aldrig varit den tjejen som drömmer om bröllop så och visste från början hur jag ville ha det. Jag tror det var bra på ett sätt för då arbetade vi fram VÅRT bröllop tillsammans även om det fanns en och annan punkt som jag var bestämd på. :P Det enda jag visste var att Sofie skulle vara en av mina tärnor. Men inte mer än så. 
 
Jag minns vad jobbigt det var att sova utan dig men jag var ändå i barndomshemmet vilket var skönt. Man blir alltid så härligt ompysslad där och just den här dagen så var alla så exalterade också. Jag vaknade före klockan och tänkte att det inte var någon idé att ligga kvar och dra mig så jag klev upp och började fixa istället. Jag åker iväg i tidig morgon till min frisör och får håret fixat. Sen därifrån och till makeup delen och sen hem för att lämna bilen och bli hämtad av syster yster. Jag minns att det var en del förberdelser på morgonen och jag får världens migrän men just den här dagen brydde jag mig inte om någon smärta. Jag åt lite mellanmål, drack vatten och tog alvedon för att sen säga hejdå till värken, jag bryr mig inte om att du finns där. Jag ska äntligen få min man.
När allt är klart, portorna öppnas och jag ska gå in, jag har pappa vid min sida och Evah och Carola bakom mig. Men när portarna slås upp så får jag för en kort sekund, VA?? NU?? NEJ!! Men så får jag se min älskade väntandes där framme och då kunde jag ju inte gå fort nog. :´D Så pappa fick bromsa mig. :P Du stod där framme och var så stilig, när prästen sen sa efter löften och allt att vi fick pussas så var min tanke, ÄNTLIGEN!! Så som jag hade väntat, trånat och längtat efter att få pussa dig igen efter en natt åtskilda. 
 
Nu är det ett år sedan vi sa JA till varandra och detta år har varit så vackert på så många sätt. Varje morgon jag vaknar så känner jag mig så tacksam för att få ha dig i mitt liv. Varje kväll jag får somna intill dig får mig att känna mig lycklig, trygg och älskad. Vi har fixat mycket med vårt hem tillsammans och vi utvecklas som par för varje dag. Vår första jul som gifta blev inte riktigt som jag tänkte mig men eftersom jag bar på vårt barn då så är det inte så konstigt. Jag mådde väldigt risigt och var bara trött på alla sätt man kan vara trött på. Ingen energi alls. Men du förstod och fanns där hela tiden. Ingen av julklapparna man fick var något speciellt för den mest speciella julklappen låg i min mage. 
 
Jag älskar dig min vackra man. <3
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0