En underbar eftermiddag

Hej på er. Eftersom det har varit så otroligt varmt så har jag inte orkat göra så mycket. Men idag var det svalare och skönare så vi passade på att åka till Mariebergsskogen här i Karlstad för att njuta lite. 

Började först dagen med att det regnade och åskade. Vi vaknade av ovädret vid 6 i morse och låg i sängen och myste. Sen så gick vi upp och fixade frukost, Tobias diskade efter och jag la mig på soffan för att se på tv men somnade en stund istället. Jag var väldigt yr, törstig och trött i morse. Sen spelade Tobias och jag bara chillade. Tog mig sen en snabbdusch och gjorde mig i ordning för dagen.

Sen åkte vi till Mariebergsskogen och där fikade vi på Naturum och det var så skönt att sitta där. Tyvärr var de bästa platserna på utsidan upptagna. Så vi fick sitta inne. Eftersom jag är höggravid så orkar jag inte gå runt i parken som innan och det finns ett tåg som går runt i parken man kan åka med. Efter lite funderande så bestämde vi oss för att åka med. Jag kom dock på att tänk om värkarna sätter igång eller vattnet går, men jag såg att det fanns ett nödstopp och bestämde mig för att slappna av. Det blir inte bättre av att oroa sig. Rundturen börjar och när vi kommer vid ett ställe där man kan spela boll så rullar en basketboll under tåget och pang sa det så var bollen borta. Sen kom vi in i skogen och vägen där är ju guppig grusväg, men jag tänkte att nu ska jag njuta av turen och inte oroa migm. Rundturen är väldigt fin och jag uppskattar den väldigt mycket även om jag har åkt den förr. 

När rundturen var klar så kände jag att nu var det dax att åka hem. Kommer fram till bilen och jag får världens jobbigaste sammandragningar. Tobias kan inte köra iväg då jag inte orkar ta på mig bältet. Vi började skoja lite då parken ligger i närheten av sjukhuset. Där emot hade vi tänkt att åka till Bergvik och fixa lite men jag hade så ont så jag ville bara hem och vila. 

Väl hemma så la jag mig i sängen och vilade. Sen har vi myst nu på kvällen och sett film. En underbar eftermiddag med min underbara man. 😍









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0