Graviditeten/Förlossning - Uppdatering

Hej på er. Då kommer det ett extra inlägg här. Som ni säkert läste igår så gick vi ut vecka 39 och idag in i vecka 40. Ni läste säkert också att det är förstadiet mm. 

Efter att jag hade publicerat inlägget igår så hade jag riktigt ont och grejer så jag ringde till förlossningen. Fick prata med en bra barnmorska som gav mig många goda råd. Idag strax efter jag vaknade så kom det en brunaktig slemmig klump i trosorna. Några timmar senare så kom det blod. Det visade sig vara slemproppen som släppte och blodet är alltså teckenblödning. 

Men genom att jag inte har några riktiga värkar än så är jag i det som kallas för latensfasen. Så nu ligger jag i sängen här hemma och väntar på att allt ska starta på riktigt. Ringde till förlossningen såklart och jag fick prata med samma barnmorska som igår.

Och idag har vi nått det beräknade datumet. Så nu är det bara att vänta in det sista. 😍 Jag har några tidsinställda inlägg som kommer upp i dagarna. Men om jag inte bloggar något utöver det så är jag såklart upptagen. 





Kommentarer
Postat av: Ina

Hittade din blogg via bloggportalen! Fin blogg och rolig att läsa! 💕

Svar: Hej. Kul med nya läsare 😀👍 Tack så mycket för dina fina ord. 💖💖
Anna Hansen

2018-08-02 @ 14:21:48
URL: http://www.nouw.com/jessina

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0